2014. szeptember 24., szerda

Túrabakancs vadászbakancs military bakancs 40-40,5 - Jelenlegi ára: 20 000 Ft


Azonosító: GS341, egy fantasztikus és robosztus túra-, vadász- és military bakancs. Komoly, erős és robosztus bakancs, komoly kihívásokra! (Más méret és típus lehetséges. )
-A bakancs meglehetősen merev és stabil. A talpa a keményebbek közül való, nem túl hajlékony és a keveréke is inkább a keményebbek közé tartozik. A dupla nyelv is a merevséget és a tartást támogatja. Éppen ezért csak az vegye meg, akinek ilyen bakancsra van szülsége!
-Bolti ára : 35-40. 000 körüli lehetett. (Magyarországon nem forgalmazzák. )
-Állapota: új, címkés, eredeti dobozában. Megmaradt készlet utolsó darabjai közül.
-Mérete: 40-40, 5-es (Gyári mérete 40-es, de mért belső talphossza alapján akár 40, 5-nek is megfelel. Normál szabású, ezért nagyon széles lábfejre nem ajánlom! )
-Mért belső talphossza: 26 cm
-Teljes magassága: kb. 27 cm
-Színe: sötétbarna
-Felsőrész: Válogatott, minőségi olasz bőr. (A bőr felsőrésznek mindig van egy természetes lélegzőképessége, illetve egy mérsékelt vízállósága. Természetesen a beépített technikák ezt még fokozzák. )
- VIBRAM  talprendszer : a legjobb cipők talprendszere, mely több, mint 50 féle anyag keverékéből előállított szintetikus gumikeverék a legmagasabb követelmények és legnagyobb igénybevételek teljesítésére. Számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amivel magasan a többi gyártó előtt jár. Rendkívül tartós, maximális kényelmet, teljesítményt nyújt, még a legnagyobb igénybevételek és szélsőségek közt is. Ellenáll a csavarodásnak, a fizikai behatásoknak és deformációnak, a szélsőséges hőmérsékleti változásoknak (fagyból a melegbe-melegből a fagyba).
Extrém mélységű, 7-10 mm mély bordázattal ellátott, minden irányban kitűnően kapaszkodó külső talp, gyakorlatilag mindenféle terepre. Egy  VIBRAM  talp túléli a ráépített cipőt - akár kétszer is!
-A talpon kialakított hornyok a külső eszközök felcsatolását teszi lehetővé. (hótalp, hágóvas, síléc, stb - típusfüggő)
- SYMPATEX : Vízálló, szélálló, lélegző bélésrendszer. Egy olyan bélésrendszer, amely egy vízzáró membránt tartalmaz, ami megakadályozza a külső nedvesség bejutását a cipőbe, de a lábon keletkező nedvességet, izzadtságot mikropáraként átjuttatja a membránon. Így a láb mindig száraz és megfelelő (üzemi) hőmérsékletű maradhat, még szélsőségesebb időjárásban is. A kitűnő nedvességelvezető és párologtató textil belsőrész - nagy kiterjedésű mikrofelületének köszönhetően - azonnal elszállítja a lábról felvett nedvességet, kis hőtehetetlensége miatt gyorsan átveszi a láb hőmérsékletét, felvéve azonnal melegnek érezzük, még alacsony külső hőmérséklet esetén is.
-Beépített saroktámasz: A beeépített saroktámasz és a bokatengelynél elhelyezett fűzőszem stabilan rögzíti a sarkat, tartást, támaszt és biztonságot adva a bokának.
- QUICK LACE : Könnyen és gyorsan fűzhető fűzőrendszer, masszív, stabilan rögzített fém D és U bújtatókkal.
- SELF LOCKING HOOK : A bokatengelynél elhelyezett önzáró bújtatószem nem engedi visszalazulni a már megszorított alsó hurkokat.
-A nyelvre varrt bőrbetét és a duplán elhelyezett kiegészítő bőrbetétek ellenállnak a cipőfűző koptató és dörzsölő hatásának és a feszesen párnázott nyelvvel együtt eloszlatják a cipőfűző szorítását.
- ANTI-TENDONITIS RELIEF : A saroknál található tenziós betét, az önzáró bújtatónál kialakított feszültségmentesítő varrás és a keresztben átvarrt nyelv a boka természetes mozgását, a láb előre-hátra hajlását biztosítja. Járulékos hasznuk a cipő élettartamának növekedése.
-Feszes, de mégis puha párnázat a galléron, a nyelven és a boka környékén.
-Zárt nyelv: A zárt nyelv mellett nem juthat szennyeződés, hó vagy víz a cipőbe. Nyelvzárás a bakancs teljes magasságáig.
-Ívelt sarok és emelt orr gondoskodik a gördülékeny haladásról.
- PerforEVA  Standard  talpbetét: Kivehető, cserélhető, az emberi talp formájához igazított, perforált és szellőző, csillapító és energiaelnyelő EVA műhab talpbetét a további komfortért és kényelemért.
-A mérsékelt mennyiségű varrat megkönnyíti a cipő tisztítását, ápolását, karbantartását.
-Ajánlom elsősorban nagyobb vagy nehéz túrákra, többnapos túrákra, nehéz hátizsák és nehéz teher cipelésére, hegyvidéki körülmények közé, vadászoknak, erdészeknek, erdőben dolgozóknak, military célokra, nehéz terepre, komoly terepkihívások teljesítésére, egyéb szabadtéri elfoglaltsághoz, ahol egy strapabíró és megbízható lábbelire van szükséged.
-Kérlek, hogy csak akkor üsd le, ha biztos vagy a méretben és vásárlási szándékod is biztos!



Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2014-10-15 07:02
. Túrabakancs vadászbakancs military bakancs 40-40,5 - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése