2014. november 27., csütörtök

AKCIÓ 1925-26. Városi illeték b.-Békéscsaba (91) - Jelenlegi ára: 320 Ft

34000/200 koronás felülnyomott illeték bélyeg. A bélyeg katalógus ára 1600 ft. A megvett tételeket a VIII. ker. Rákóczi tér közelében lehet átvenni, vagy postázom.  Mindenkit arra kérek hogy csak abban az esetben licitáljon ha valóban szeretné megvenni.  
Az év eleji sikeres akció után most itt az őszi, karácsonyi. A tételek a katalógus ár  fix 20 százalékán vagy 20 százalék kikiáltási áron kerülnek feltöltésre. A 2000 környéki illetve azután kiadott bélyegek pedig névértéken.  Az akció a készlet erejéig, de legfeljebb december 15-ig tart. Az előző akcióhoz képest most nem csak az alap bélyegsorok és blokkok hanem a kis példányszámú emlékívek, Magyar Posta ajándék blokkok, FDC-ék, okmánybélyegek és az 1960 előtti jobb sorok és blokkok is az akció részét fogják képezni. Érdemes az tételeimet többször  végignézni mert a tételek folyamatosan kerülnek feltöltésre. Ez az akció a magyar tételekre vonatkozik. Január 15. után új év- új akció amelyen a külföldi tételek kerülnek feltöltésre. Lesz nagy-nagy meglepetés!  
 
 
JAVASLAT!
Lépjen be a Vatera részletes keresés oldalára, a legfelső rovatba(kulcsszavak) írja be, így nagy betűvel azt  hogy AKCIÓ 
A lap alján az adott eladó termékeihez írja be a felhasználónevemet, azt hogy talalom
ebben az esetben csak az akciós termékeimet fogja látni.
 
Kérem vegyék figyelembe hogy a vásárlás után a vevő jelentkezik nálam és nem fordítva!
Amennyiben ez néhány napon belül nem történik meg a tételeket újra indítom és semlegesként értékelek.
 Sikeres vásárlást, , jó licitálást kívánok.


Jelenlegi ára: 320 Ft

Az aukció vége: 2014-12-17 12:37
. AKCIÓ 1925-26. Városi illeték b.-Békéscsaba (91) - Jelenlegi ára: 320 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése